09122435410

روغن نارگیل – Coconut Oil

روغن نارگیل Coconut Oil از نارگیل تولید شده با استفاده از کل نارگیل خشک (کاپا) حاصل می شود. روغن نارگیل Coconut Oil معمولا به عنوان بخشی از فرمولاسیون های مختلف پوستی و محصولاتی از قبیل صابون، لوسیون، مرطوب کننده ها، کرم ها، پماد ها و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. در طول فرآیند پالایش تمام رنگ، طعم و بو از طریق روش های طبیعی حذف می شود و این انتخاب ایده آل برای محصولات مراقبت از پوست است زیرا اجازه می دهد تا عطر و رایحه اسانس ها برجسته شود.

نظرات و بررسی ها

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن نارگیل – Coconut Oil”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط

پلی سوربات 80 Polysorbate(توئین80)

گلیسرول مونو استئارات G.M.S 40 – G.M.S 90

استارچ پریژلاتینه Pregelatinized Starch

پلی کواترنیوم 10 PQ 10

محصولات مرتبط

مونو پروپیلن گلایکول MPG

گلیسیرین – Glycerine

پلی کواترنیوم 10 PQ 10

اسید فسفریک | فروش آنلاین اسید فسفریک Phosphoric Acid

با ما در ارتباط باشید ...