09122435410

اسید سیتریک Citric Acid

یکی از اسیدهای آلی است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. در فرمولاسیون محصولات بهداشتی و آرایشی اسید سیتریک کاربرد دارد و برای تنظیم pH یون‌های فلزی در سیستم آنتی اکسیدانی شوینده‌های اسیدی موی سر استفاده می‌شود. در شامپوهای ضد شوره سر به مقدار25/0 تا 86/1درصد به منظور تنظیم pH و بهبود درخشندگی و شفافیت به کار می‌رود. میزان مصرف کل این اسید در این صنایع حدود 12 درصد می‌باشد. از ترکیب سیترات با فلزات، به دلیل تأثیر کم برای پاک کردن و جرم‌ زدایی دیگ‌های بخار استیل به طور وسیع استفاده می‌شود. همچنین از محلول بافری اسید سیتریک به عنوان پاک کننده برای حذف دی اکسید گوگرد از سوخت‌های گازی کارخانجات برق و تصفیه‌خانه‌ها استفاده می‌شود. از سایر موارد کاربرد آن می‌توان به صنایع رنگ‌سازی، استخراج نفت و آب فلزکاری اشاره نمود. استرهای اسید سیتریک با الکل‌ها در محدوده وسیعی شناخته شده‌اند. استرهای تری اتیل، تری بوتیل و استیل تری بوتیل به عنوان یک نرم کننده غیر سمی در پلاستیک‌سازی به ویژه در پلاستیک‌های صنعت بسته‌بندی غذایی استفاده می‌شوند.

نظرات و بررسی ها

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اسید سیتریک Citric Acid”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط

متیل پارابن Methyl paraben

پروپیل پارابن Propylparaben

اتانول 96 درصد Ethanol 96%

لسیتین (Lecithin)

محصولات مرتبط

روغن نارگیل – Coconut Oil

گلیسیرین – Glycerine

اتانول 96 درصد Ethanol 96%

هیدروکسی پروپیل متیل سلولز (HPMC) MSDS، اتیل سلولز،

با ما در ارتباط باشید ...